New Sky - Alpaka & Uld - Mayflower

Mayflower New Sky er en ufattelig lækker garnkvalitet, som bliver produceret i Italien med stor fokus på kvalitet og gode materialer. Derfor er kombinationen af alpaka, uld og polyamid også nøje afbalanceret for at få den optimale blanding.

Både alpaka, uld og polyamid bidrager til at gøre New Sky til en eksklusiv og bredt anvendelig garnkvalitet. Både alpaka og uld er vidunderlige og naturlige fibre, som både varmer og skaber god åndbarhed for huden. Disse egenskaber er årsagen til, at alpaka og uld er de dominerende fibre i New Sky, mens indholdet af polyamid gør garnet mere slidstærkt uden at påvirke garnets komfort.

Mayflower New Sky er vidunderlige og luftigt, og det kommer til udtryk, når du strikker sweatere og lign. med garnet. Samtidig kan du også nyde godt af, at New Sky varmer vidunderligt meget. Uld er kendetegnet ved at være dejlig varmt, og alpakauld varmer endnu mere end uld fra får.

Mayflower New Sky har fået sit navn, fordi det er en ny og forbedret udgave af Mayflower Sky. Det betyder, at Mayflower allerede har en flot samling af opskrifter, som naturligvis kan downloades gratis. 

Kvalitet 42% Alpaka + 42% Uld + 16% Polyamid 
Producent Mayflower
Pindstørrelse 6 mm
Strikkefasthed 16m x 24 rk = 10 x 10cm
Vaskeanvisning 30° håndvaskes
Vægt og længde 50g = 150m.

Find alle OPSKRIFTER TIL NEW SKY her!


New Sky 62 Nude.jpg

New Sky fv. 62 - Nude (2 stk. tilbage)

30,00 Kr.
24,00 Kr.
Før 30,00 Kr. | Spar 6,00 Kr.

Vælg antal:
Læg i kurv
Produktet blev tilføjet til kurven