Svarta Fåret

Det svenske mærke Svarta Fåret, er kendt for deres super gode garnkvaliteter. Virksomheden er beliggende i Lindome udenfor Göteborg og startede i 1992. Mærket er stadig - for nogen - et ikke så kendt brand i Danmark - men vi er vilde med det og anbefaler alle kunder at prøve det flotte garn sortiment.

Deres udvalg spænder bredt indenfor den klassiske garn-genre; lækre kæmmede bomuldskvaliteter, babyblødt merinould, luksus lamagarn samt superwash uld. Herudover er Svarta Fåret altid innovative med lækre interiør-kvaliteter, spændene akryl og polyester sammensætninger - der er noget til enhver smag - og så er priserne fair i forhold til de supergode kvaliteter.

På samme måde som detail-industrien udkommer med forår/sommer samt efter/vinter sortimenter, præsenterer Svarta Fåret også nye sæsonbestemte kvaliteter. F.eks. Hørblandingsgarn og sommerbomuld til den lune årstid samt lama og uldblandinger til den kolde årstid. De er modebevidste i forhold til farvevalg - så vil du følge moden, er Svarta Fåret også et godt brand at shoppe garn efter. Uanset om du er til hækling eller strik, vil du elske deres flotte udvalg.

Svarta Fåret tilbyder også rigtig mange tilhørende opskrifter til de mange garntyper - du kan se dem alle under vores opskrift- og kitskategori.


Produktet blev tilføjet til kurven